De vastgoedonderneming Breevast B.V. is opgericht in 1963 en richt zich op het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van vastgoed (waaronder woningen, winkels, kantoren en bedrijfsgebouwen) in Nederland, BelgiŽ en Noord-Amerika. Het hoofdkantoor van Breevast is gevestigd in Amsterdam.

Gedurende de laatste jaren heeft Breevast ondermeer een groot winkelcentrum met circa 80 bijbehorende appartementen ontwikkeld, een woningbouwproject in Noord Nederland uitgevoerd, diverse kantoren in Amsterdam-Zuidoost ontwikkeld en een aantal winkelcentra in eigendom gerenoveerd.
In de Verenigde Staten heeft Breevast in de afgelopen 2 jaren een grote Ďshopping mallí in San Francisco herontwikkeld en gerenoveerd. Breevast onderscheidt zicht door de hoogwaardige kwaliteit van haar projecten. De architectuur wordt gekenmerkt door een combinatie van eigentijds ontwerp met respect voor omgeving en historische context.
Door de grote omvang in financiŽle zin (een vastgoedportefeuille in ontwikkeling, eigendom en exploitatie van ca. EUR 1,5 miljard) gecombineerd met de relatief beperkte omvang in personele zin (40 werknemers, waarvan 10 in de Verenigde Staten) is Breevast een flexibele, doch financieel solide partij.